dimecres, 31 de juliol del 2013

Reciclem uns pantalons foradats

Quantes vegades llencem uns pantalons que estan bé perquè del frec de la cuixa sens ha gastat o fins i tot esquinçat. Si ens passa al genoll esta "de moda", però a l'entrecuixa?. 


                                      


Com veieu els meus texans no sols estan gastats i esquinçats, sinó que els he sorgit unes quantes vegades. Encara em van bé i fora d'aquesta zona encara se'ls pot "donar guerra".




Per a què la tela amb què taparé el forat tingui més resistència, la faig doble. En la meitat i planxo entretela... Ara sí que és forta!






El següent pas és cosir-la. La meva màquina és molt senzilla, però té punts diferents. Altres vegades com veieu havia escollit el zig-zag, aquest cop he escollit aquest (perdoneu-me però no se si té un nom concret).


                           


Per a què la tela i el pantaló de texà no tingui tant de moviment en la fricció i per tant més possibilitats de què es faci malbé li he fet aquestes puntades amb un fil gruixut.



I aquí ho tenim uns pantalons amb un disseny nou per estrenar!!!!!!!!!!!!!


dimecres, 24 de juliol del 2013

Alta Cosmètica Natural

Vull compartir amb vosaltres la línia de cosmètica natural que faig. Fins ara sols era exclusiva per als meus pacients als qui els feia els preparats personalitzats. Crec que ès hora d'arribar a més gent i el blog ès un bon sistema. Si algú li interessa, pot deixar un missatge.
Us presento els bàlsams labials.
En estoc ara mateix tinc el de:
violeta 4 euros
rosa negre 4 euros
pastanaga 5 euros
Aquí teniu una explicació de les propietats dels ingredients que he utilitzat.







dilluns, 8 de juliol del 2013

Venda de ronyoneres

L'estiu temps de vacances. El sol escalfa i fins i tot el fet de portar bolso, motxilla, ens fa nosa. Aquí  el gran invent de la ronyonera: 
 Aprenem a portar el que es imprescindible, el portes sempre a sobre sense necessitat de penjar-lo i et deixa les mans lliures.
 Com us vaig ensenyar fa poc he creat un patró per a ronyoneres de viatges, amb espai per al bitllet, diners... i unes butxaques ideals per a la documentació com passaport petits mapes... amb tanques de velcro per a accedir-hi fàcilment però amb la tranquil·litat de que no caigui els documents. Es amb disseny de robes estampades i boniques. El teixit es agradable al tacte de la pell per a qui ho vulgui portar-ho
a dins la roba de vestir. A mes de portar un cinturo de cotó per no cega la pell, es regulable i te una tanca a pressió.  



  

També he dissenyat un model per tot portar amb una butxaca amb cremallera. Al davant hi ha dos butxaques: una mes grossa que l'altre i un espai per a posar el bolígraf.


Aquí pots veure diferents estampats. Si aquests no t'escauen faig encàrrecs.


El preu per ronyonera es de 20 Euros.








diumenge, 7 de juliol del 2013

xampany de Saüc



Molt bones!!!!!!! La caloreta apreta i la natura ens ofereix amb que refrescar-nos.
La recepte que comparteixo es a base de Saüc (Sambucus nigra).
Sambucus prové de la paraula grega sambuca, nom d'un antic instrument musical utilitzat pels romans fet amb fusta de saüc, i nigra prové del llatí i vol dir negre (referint-se al color dels seus fruits madurs). En català, el saüc rep altres denominacions com saüc ver, saüquer o saüquera, considerats noms populars. Es-una planta arbustiva entre 2 i 5 metres d'altura tot i que pot assolir els 7 m. Te uns ramells amb agrupacions voluminoses d'entre 320 i 540 flors de color blanc cremós. Les flors desprenen una olor forta i tenen un gust amarg. El fruit és una drupa arrodonida de color negre-violeta, carnós i glabre d'uns 6-8 mm de diàmetre. És un fruit comestible quan es troba en estat madur, però en cas contrari pot tenir certs efectes tòxics. El Saüc s'utilitza per un munt d'efectes medicinals ( ferides acne, per a disminuir el sucre en la sang, refredats, problemes de pulmons...per això es plantaven en les cases de pagès. Les flors de saüc es recullen a la primavera.

Nosaltres avui prepararem  el refresc de Saüc. Si busqueu o pregunteu hi han moltes varietats de la recepte. Aquesta es la que preparo jo:

Necessitem:
1 ramell per a litre d'aigua emprat . (jo tinc una garrafa de 10 litres).
10 litres d'aigua.
1 got de vinagre.
2 llimones tallades a rodelles (si es grossa amb una n'hi ha prou).
700 o 800 grams de sucre moreno ( qui vulgui pot utilitzar el blanc, tot i que es millor que sigui refinat biologicament).
Amb la garrafa de 10 litres i aboco tots els ingredients ho barrejo be; amb compte perquè pesa lo seu!
En la boca de la garrafa no s'hi posa el tap. Es deixa que respiri, però perquè no hi entrin mosquits ho protegirem amb una gassa que jo aguanto amb una goma o un cordill. Ho deixarem reposar a dins de casa barrejant-ho cada dia al llarg d'una setmana. Passats els 7 dies colarem el líquid en ampolles que puguem tancar hermèticament. Un cop les tinguem ben tancades les posarem a sol i serena de 3 a 5 dies. Un cop fet tot el proces podem guardar-les en un lloc fresc i fosc; si el vols utilitzar ja posa'l a la nevera i veure'l ben fresquet.

Salut i que gaudiu d'aquesta refrescant i aromàtica beguda.


Si algú li interessa bo i fet, venc l'ampolla de xampany de saüc per 3 Euros.




Desfaig el sucre de canya amb una xic d'aigua, per barrejar-ho millor.


Tallo a rodelles la llimona.


Poso el saüc fresc a dins la garrafa i els demès ingredients: la llimona, el sucre, el got de vi ple de vinagre i l'aigua.


Tapem la boca de l'ampolla amb una gasa perque respiri. 


Ho barregem tot i reservarem la garrafa a dins de casa duran una setmana.


Ben fresc, a punt per veure!!!!!!!!