Anem a fer melmelada de cabell d'àngel. Per començar he agafat tres carbasses de l'hort. Com veieu la variant que necessitem es d'un color verd fosc amb ratlles blanques. Aquestes van tenir molta sort perquè en pocs dies les glaçades van matar tot el que no vaig recollir...Les he tingut molt de temps a la cuina , diuen que va be deixar-les reposar. Jo les he deixat uns cinc mesos.
Escalfarem el forn a 170ºC.
Les col-locarem en una safata i les punxarem amb un ganivet ( perquè no s'esberlin ) i cap al forn de 70 a 90 min.
Un cop fredes els hi traurem la pell i les granes; pesarem la pulpa escorreguda per calcular el sucre que posarem.
La proporció bàsicament es a gust del consumidor. Jo poso 1kg de carbassa x 700gr. de sucre.
A mes aquest cop hi he posat 150 de sucre blanc i la resta de canya. (El resultat per a mi: exquisit). Po


Per embassar-los al buit, posarem un drap al cul d'una cassola, a sobre els pots que em emplenat i abocarem aigua quasi a l'alçada dels taps . Ho bullirem a foc lent uns uns 20 minuts.
Per acabar de decorar les terrina de cabell d'àngel utilitzo: un retall de roba, tampons de lletres, tinta per roba, unes estisores zig-zag (perquè no es desfili la roba i un compas. Es talla la roba uns dos uns dos centímetres mes de radi que el que medeix el tap. Marquem la roba amb els tampons (es millor planxar la roba un cop estampadaper a que es fixi la tinta). Tot i que hi poso una cinta per decorar també hi poso una goma elàstica per subjectar la roba.
I aquí tens el cabell d'àngel.
Que vagi de gust!!!!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada